There Is A Massive Difference Between Playing To Win And Playing Not To Lose. Which Have You Followed?

 

 


Life Matrix schuldsanering

U heeft “Life Matrix Schuldhulpverlening” gekozen.
Dit is een weg naar een schuldenvrije toekomst binnen een begeleidingtraject van 3 jaar.
 • U heeft (problematische) schulden en u komt er alleen niet meer uit
 • Uw financiële situatie lijkt uitzichtloos
Life Matrix Schuldhulpverlening biedt u een weg naar een schuldenvrije toekomst. Iedereen heeft wel eens schulden. Het wordt pas problematisch als de betalingsachterstanden zich blijven opstapelen. U heeft al eerst zelf geprobeerd om uw financiële situatie te beheren, maar het is niet geholpen. Dan pas komt u bij ons in aanmerking om UW ZAAK te bekijken. 

Hoe loopt het proces van LIFE MATRIX Minnelijke schuldregeling bij ons.

Stap 1:
U bent al bij ons bekend, doordat u een INTAKE heeft gehad. In dit traject bekijken we wat u met het advies bij de intake heeft gedaan en wat was het resultaat. Indien we UW ZAAK accepteren en u een traject kunnen aanbieden, dient u ons te machtigen om uw zaak te representeren.
Stap 2:
Nadat u ons machtigt, bekijken we samen, wat de beste oplossing in UW ZAAK kunt zijn. Met uw machtiging benaderen wij uw schuldeisers en biedt hen een mogelijke oplossing aan. Indien alle schuldeisers hiermee akkoord gaan, kunt u worden toegelaten tot het LIFEMATRIX Schuldsaneringstraject.

Wanneer een schuldeiser niet akkoord gaat (kunt gaan) met het betalingsvoorstel is het LIFEMATRIX Schuldsaneringstraject voor u mislukt. U kunt dan een verzoek tot aanvraag van persoonlijke faillisiment aanvragen.

Stap 3:
Indien u tot het LIFEMATRIX Schuldsaneringstraject bent toegelaten, start uw proces.
 • Uw proces duurt  minimaal 3 jaar of maximaal 7 jaar
 • Wij nemen uw ZAAK in behandeling en maken uw dossier aan.
 • Uw dossier wordt bij ons voor 3 (of 7) jaar  in behandeling genomen.
 • Na uw traject bent u dan schuldenvrij en heeft u weer kracht om verder met uw leven te gaan
 • In het 1ste jaar: 
We beheren uw post; U krijgt een postblokkade voor 1 jaar opgelegd.
 • Gedurende het traject:
- We representeren uw financiën
- We beheren uw dossier
- We coachen u voor  de duur van uw traject
- We leren u begroten en weer genieten van het leven

In dit traject gaat u ermee akkoord en u bent bereid om er alles aan te doen om van uw schulden af te zijn. U mag GEEN NIEUWE SCHULDEN maken. Indien u dat doet, wordt u van het LIFEMATRIX Schuldsaneringstraject uitgezet en zullen de schuldeisers u weer beginnen te achtervolgen. Al uw inkomsten gaan naar een zogeheten boedelrekening. Jaarlijks wordt dit opgespaarde geld, conform de gemaakte afspraken met de schuldeisers, uitgekeerd.

 • We hebben een onafhankelijke Raad van Toezicht die ons controleert en toezicht  op het proces bewaakt.
 • We hebben een onafhankelijke Klachten commissie die uw klachten behandeld.

LET OP:
 • U komt echter niet zomaar in aanmerking voor onze LIFE MATRIX Minnelijke schuldregeling. Het is belangrijk dat u te goeder trouw alle schulden op tafel zet en zonder SCHAAMTE, SPIJT of SCHULD gevoelens, om uit deze problematische schulden eruit te komen.
 • Daarnaast moet u gedurende drie jaar aan meer voorwaarden voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld blijvend werk zoeken e bereid te zijn mee te werken om geld te verdienen.
 • Ook moet u zelf elke maand het budget MACRO in te vullen en naar ons te mailen. U leert zelf uw basis behoeften te prioriteren, zoals huur, electra, water en telefoon blijven betalen.
 • Maakt u schulden of komt u uw afspraken niet na,dan zetten wij u DIRECT uit het LIFE MATRIX Minnelijke schuldregeling en kunt u niet meer bij ons terecht voor hulp.