There Is A Massive Difference Between Playing To Win And Playing Not To Lose. Which Have You Followed?

 

 


"Way of Thinking" patroon theorie

Je Denkt Zoals Je Denkt. 

'VILMAX Lifestyle’ is een simpele theorie zonder teveel toeters en bellen. Het gaat om dat hartje, dat in je borst klopt. Zolang je leeft, klopt het ook. Het zit vol kleine dingen die we elke dag doen. Het klinkt ambitieus. Jawel dat is het ook. Zolang je niet mentaal gepensioneerd bent. Wij leven in een nieuwe tijd. Je kunt je oude gedachten niet stoppen, wel stoppen ze te geloven.

Groter Geheel

Ieder mens is onderdeel van een groter geheel, namelijk zijn familie. Onze familielijn en geschiedenis hebben invloed op HOE we onszelf laten zien en HOE we functionern om geaccepteerd te worden. Problemen, zowel privé als op het werk, blijken vaak met dit familiesysteem DENKPATROON te maken te hebben. Misschien herken je het: je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt. In dit WAY-WAI bril ga je leren kijken naar je gevoelens vanuit je zielsdeel. Wanneer het gevoel optreedt en hoe het gevoel zich manifesteert. Indien je meer verdieping wenst kan je de ‘familie-opstelling dagen’ bijwonen. Je hoeft zelf je gevoel niet in te brengen, als je dat niet wenst. Door alleen al aanwezig te zijn, laat je zielsdeel je zien vanuit een groter geheel. Je zielsdeel-ogen kunnen meer zien dan je twee mooie ogen in je hoofd.

Je krijgt inzicht welke deel van je moeder of welk deel van je vader meer dominant in je lichaam zijn. Hiermee krijg je ruimte om je zielsdelen te organiseren, verbinden en met je eigen zielsdeel te harmoniseren. Hoe vrij je bent van je geschiedenis en in hoeverre je in staat bent om je eigen weg te gaan.

Wanneer je niet ‘op je eigen plek staat’ is het vaak een klus om je leven ten volle te kunnen leiden.

Denkpatronen

Veel culturele denkpatronen ontstaan in onze eerste levensjaren. Vaak zijn deze al lang niet meer helpend. Ongewild geven we die denkpatronen aan de volgende generatie door. Met behulp van een familie-opstelling kun je naar jezelf kijken. Zo krijg je het totale systeem beter in beeld. Hierdoor worden verbanden helder en ontstaat er meer ruimte om denkpatronen te kunnen doorbreken. Uiteindelijk zul je makkelijker je eigen plek (weer) kunnen innemen.
Onder leiding van een ervaren opsteller worden thema’s of knelpunten ingebracht. Daarna wordt met behulp van representanten een opstelling neergezet. De kracht hiervan is enorm. In vaak zeer korte tijd wordt blootgelegd wat voor inzichten een Familie-opstelling je geeft en nieuwe keuzemogelijkheden.

Je doorgrondt en doorbreekt belemmeringen, de onderliggende mechanismen die mensen belemmeren om goed te kunnen functioneren. Je kunt op twee manieren Familieopstellingen bijwonen, namelijk als toeschouwer of door als deelnemer zelf een thema in te brengen. Een familieopstelling is altijd met overnachting want het effect is groter de dag na de opstelling. ALs verantwoordelijke organisatie, willen we die nazorg geven.

Wil je bij de volgende Famile Opstelling avond zijn, neem contact met ons op.